Samfaina de Colors

Mirna Vilasís i Xavi Múrcia vam crear Samfaina de Colors el 1988 a Sabadell, amb l’objectiu principal d’oferir bons espectacles per a tots els públics, arrelats a la cultura i al territori. Espectacles musicals, poètics i teatrals. De nova creació, multidisciplinaris, al·legòrics, gestuals i d’objectes.

Samfaina de Colors ens podem definir tant pel que perseguim com pel que procurem evitar. Cerquem la màxima exigència en la creació i en la interpretació dels nostres espectacles a través de la senzillesa, l’emoció, la comunicació directa, la serenitat i els valors. És per això que fugim de l’estridència, la impostació, el barroquisme, l’afectació, i l’histerisme en general.

Destil·lem les nostres propostes i treballem amb bones persones, tant des del punt de vista humà com professional, perquè el resultat siguin espectacles de la màxima qualitat musical i escènica. Amb llenguatge propi i amb contingut, però rebutjant moralitats.

Al llarg d’aquests anys de treball ininterromput Samfaina de Colors hem creat 24 espectacles musicals, enregistrat 9 CD, fet 5.732 funcions i els nostres espectacles els han vist 2.603.470 espectadors.

El 2015 el Palau de la Música Catalana encarrega a Samfaina de Colors nous arranjaments i la música en directe de l’espectacle Trencadís de cançons, produït pel Palau de la Música Catalana i la Factoria Mascaró el 2001. Samfaina de Colors ens hi incorporem en directe el 2016 i des de llavors, fem 18 funcions anuals al Palau de la Música Catalana.

Sense lluna és la darrera creació de Samfaina de Colors, estrenada el 7 d’octubre de 2022 a la Fira Mediterrània de Manresa.

Estem associats a:

Amb el suport de:

Quan Samfaina de Colors vam fer 25 anys, TV3 ens va regalar aquest bonic reportatge gravat a casa i al teatre. Moltes gràcies!

Telenotícies TV3, 20/02/2013

Mirna Vilasís i Xavi Múrcia, dos referents de música per a infants, els hem visitat a casa seva, a Argelaguer.

La Sonora, 14/05/2012

Tots els nostres espectacles