Samfaina de Colors

Mirna Vilasís i Xavi Múrcia vam crear Samfaina de Colors el 1988 per difondre la cultura tradicional dels Països Catalans entre els menuts. Música, teatre, instruments, poesia…, arts escèniques. Samfaina de Colors som una companyia dedicada als espectacles musicals teatrals per als més petits.

Al llarg d’aquests anys de treball ininterromput Samfaina de Colors hem creat 23 espectacles musicals, hem realitzat 5.350 representacions arreu del país i els nostres espectacles els han vist més de 2.500.000 d’espectadors.

Tots els nostres espectacles són de nova creació, singulars, originals i amb llenguatge propi. Estem en constant evolució, buscant la innovació en cada treball. Experimentem, cerquem, barregem nous llenguatges artístics: teatre, música, poesia, arts visuals, dansa, tecnologia… Fugim de l’artificiositat i de la repetició. Això ens ajuda a créixer dia a dia i així hem aconseguit arribar fins avui, amb la il·lusió intacta de quan vam crear fa 30 anys Samfaina de Colors. Sempre treballem en català, buscant i potenciant les nostres arrels.

Samfaina de Colors hem enregistrat els discos: Convit a la festa (PDI, 1994), Ralet, ralet (Discos a mà, 2000), Nou pometes té el cançoner (Discos a mà, 2002) De bracet (Discos a mà, 2009), Cançons de bressol (Edicions 62, 2011), Càpsules (Discos a mà, 2012) i Els tres porquets es caguen de por (Discos a mà, 2016).

Quan Samfaina de Colors vam fer 25 anys, TV3 ens va regalar aquest bonic reportatge gravat a casa i al teatre. Moltes gràcies!

Telenotícies TV3, 20/02/2013

Tots els nostres espectacles

Actuals

Antics