Caràtula-CD-Mirna-Vilasís

Mirna

Mirna

World Village-Harmonia Mundi, 2009
 1. Els poemes musicats:
 2. 1. La llet blanca de la lluna de Mercè Rodoreda
 3. 2. Molt he estimat de Miquel Martí i Pol
 4. 3. Divisa de Joan Salvat-Papasseit
 5. 4. Arbequines de l’amor de Maria-Mercè Marçal
 6. 5. Espero meravelles de Montserrat Abelló
 7. 6. Divisa de Maria-Mercè Marçal
 8. 7. La dona que mira de Mirna Vilasís i Hermínia Mas
 9. 8. Vuit de març de Maria-Mercè Marçal
 10. 9. Pasquins per a la revolta vegetal de Maria-Mercè Marçal
 11. 10. M’he estimat molt la vida de Vicent Andrés Estellés
 12. 11. Els dies de Joan Vinyoli
 13. 12. T’estimo perquè sí de Mirna Vilasís
 14. 13. L’amor és nit de Mirna Vilasís

Jo sóc la Mirna, i amb paraules d’altres us dic exactament tot de coses que vull dir. Que bé que algú hagi posat paraules als meus pensaments! Quina alegria de cantar la paraula de la poeta i el poeta! Com estimo el que us canto!
Maria-Mercè Marçal, Montserrat Abelló, Mercè Rodoreda, Hermínia Mas, Joan Vinyoli, Vicent Andrés Estellés, Miquel Martí i Pol i Joan Salvat-Papasseit han trobat les paraules per mirar de cara l’amor, el desig, la lluita, el compromís… He mirat els seus ulls i els he ofert el meu cor.
I la música? Com m’agrada la música, aquesta música que m’entra per la panxa, per la pell, que em connecta amb la meva terra, que fa olor de mar, música mediterrània. Música feta de nou casant la paraula del poeta i el patró tradicional, música composta pel meu estimat Xavi Múrcia i arranjada pel també estimat Marcel Casellas, música que s’embolcalla amb l’amalgama tímbrica, plena de colors i plena de matisos, de la rica instrumentació pròpia de la Mediterrània.
Jo sóc la Mirna i m’agrada cantar, m’agrada molt… El treball que us ofereixo és fruit del meu amor per la poesia i la música mediterrània. És un treball cantat amb emoció, tendresa i energia. M’ho he passat tan bé gravant aquest disc! Això no m’ho pren ningú. Ara l’atzar i tu, que m’escoltes, en teniu l’última paraula.

Mirna
Argelaguer, 21 de febrer de 2009

Comparteix-me a les teves xarxes socials!