Ralet, ralet

12,00

Ralet, ralet és un concert de música tradicional catalana adreçat a nens i nenes. Amb l’ajuda de la cançó Ralet ralet, surten objectes d’un cistell que ens condueixen a altres cançons.

Què surt del cistell? Un gall, la Margarideta, un barret de pèls de conill, el senyor Rucàs, una bola de miralls, una gorra, una faixa, el sol solet…

Aquest espectacle va ser estrenat al teatre Socialet de Terrassa amb les amigues de Pedagogia de l’Espectacle el gener de 1999 i ens ha donat grans satisfaccions. Ara ens hem decidit a enregistrar les cançons d’aquest concert.

Així, doncs, us arriba a les mans el resultat d’un treball que ha madurat viatjant per tot el país fent campanyes amb la bona gent de l’Associació Cultural de Granollers, Atot, La General, Fundació Miró, Rialles, Teatre Actiu, La Terminal, Tramma, Xarxa, ajuntaments, entitats i associacions…, a qui agraïm la confiança que han dipositat en nosaltres. Dues temporades de treball intens, dues-centes funcions i més de quaranta mil nens i nenes que han vist l’espectacle!

El tractament d’aquest treball discogràfic ha volgut mantenir la sensibilitat del directe (embolicat en cotó fluix, com diu en Pep Garcia), però ens hem permès enriquir els arranjaments musicals afegint-hi alguns instruments. També sentireu, en representació dels nens i de les nenes que vénen a veure l’espectacle, la Mireia i l’Ànnia, a les quals fem un petó i una abraçada.

Finalment volem donar-te les gràcies per escoltar el nostre treball. Sàpigues que nosaltres hi hem posat tot el nostre amor i la millor voluntat.

Categoria:

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Ralet, ralet”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *